Naučite crtati i slikati u školi Likovnog kluba Paleta


Objavljeno: 10.08.2018 — Pregledano: 325 puta

Nakon punih 19 godina kontinuiranog rada, umjetnička likovna organizacija Likovni klub Paleta organizira novi program u svojoj Školi crtanja i slikanja u Koprivnici.

Novi program crtanja i slikanja namijenjen je djeci i odraslima s ciljem pružanja mogućnost bržeg razvijanja i usavršavanja talenta svima koji žele steći crtačku i slikarsku vještinu.

Prvi informativni sastanak je u subotu, 15. rujna 2018. u 16 i 30 sati u Domu mladih Koprivnica (Ulica hrvatske državnosti 10/1).

Program je koncipiran za početnike (1. šk. god.) i za one sa slikarskim iskustvom s mogućnošću usavršavanja tehnika i tema po izboru.

Pristup svakom polazniku izrazito je stručan i individualan, a praktično upoznavanje sa svim slikarskim tajnama i mogućnostima garantiraju iznimno brz osobni napredak.

Teoretsko-praktični program održavat će se jednom tjedno i podijeljen je na tri stupnja:

Crtačke tehnike, slikarske – akvarel, tempera i akrilic te uljane boje (na platnu i staklu)

Teme: pejzaž, mrtva priroda, životinje, ljudski lik, portret i dr.

Mjesečna članarina iznosi 170 kuna. Sve detaljnije informacije možete dobiti od voditelja Škole crtanja i slikanja Ivana Lovrekovića na 098 914 5186.

Stručni voditelj je Ivan Lovreković, renomirani profesionalni slikar s velikim slikarskim iskustvom i vještinom Starih majstora kista, s mnoštvom značajnih samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu te dugogodišnji član HDLU, HZSU i INTERNATIONAL ASSOCIATION OF ART – UNESCO.