HR EN

Grad Koprivnica

Nakon Uskrsa započinje izgradnja oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I., u Koprivnici

U tjednu nakon blagdana Uskrsa od četvrtka 16. travnja 2020. godine započinju radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I. u Koprivnici.

Ukupna dužina obuhvata zahvata iznosi 250 metara, a odnosi se na izvedbu uljevne građevine kod raskrižja Ulice Močilski odvojak I. i odvojka prema Marijanskoj ulici, izgradnju zacijevljene oborinske kanalizacije kroz Ulicu Močilski odvojak I. prema Ulici Močile odnosno do propusta ispod Varaždinske ceste. Namjena predmetnog zahvata je usmjeravanje oborinskih voda te sprečavanje poplavljivanja parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu Ulice Močilski odvojak I.

Izvođač radova na izgradnji oborinske kanalizacije je KOMING d.o.o. Koprivnica. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 50 kalendarskih dana, što je ovisno o vremenskim uvjetima i trenutnoj situaciji sa virusom COVID-19.

Radovi se većim dijelom izvode u cestovnom zemljištu. Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa prema kojoj će dio Ulice Močilski odvojak I., od Ulice Močile do odvojka prema Marijanskoj ulici biti zatvoren za promet, a omogućen će biti pristup stanara toga dijela ulice njihovim stambenim objektima. Za vrijeme radova preporuča se koristiti obilazne pravce, poput Marijanske ulice u Koprivnici.

Investitor predmetnih radova je Grad Koprivnica, a troškovi izgradnje oborinske kanalizacije iznose 540.000,00 kn sa PDV-om u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora građenja i koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice