HR EN

Grad Koprivnica

Najuspješnijim trgovačkim društvima dodijeljena priznanja Zlatna kuna

Najboljima gospodarstvenicima Koprivničko-križevačke županije, danas 4. listopada dodijeljena su  priznanja Zlatna kuna. Priznanja su dodijeljena na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica i to u tri kategorije – najuspješnije malo, srednje i veliko trgovačko društvo.

Uvodnim riječima obratili su se predsjednik HGK ŽK Koprivnica Krunoslav Vitelj i predsjednik Povjerenstva koje je odabralo ovogodišnje laureate, Daniel Unger, nakon čega je uslijedila svečanost proglašenja najuspješnijih trgovačkih društava.

Najuspješnije trgovačko društvo u Koprivničko-križevačkoj županiji u 2022. godini u kategoriji malih trgovačkih društava je Bašići d.o.o. iz Štaglinca, u kategoriji srednjih to je Grafičar tvornica vreća i tiskarnica Borovljani, a kod velik trgovačkih društava najuspješniji je Belupo d.d..

„Ovo je prigoda da se zahvalim svima koji rade u gospodarstvu grada Koprivnice koji svojim svakodnevnim radom te mjesečnim i godišnjim rezultatom doprinose uspješnom razvoju našeg grada, koji doprinose stabilnosti ovog kraja. Lokalna zajednica ima zadatak ne stvarati vam probleme, ne zaustavljati vas u razvoju, omogućavati i dati potporu malim gospodarskim subjektima, mladim poduzetnicima, inovatorima, ljudima koji možda još sada ne znaju žele li se baviti poduzetništvom, ali nekako u sebi imaju tu ambiciju i zbog toga je naš zadatak dati im potpunu potporu“, kazala je između ostaloga zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te još jednom čestitala svim dobitnicima nagrada.

Dobitnicima nagrada čestitao je i župan Darko Koren koji je istaknuo kako upravo primjeri ovih poslovnih subjekata koji su primili priznanja daju ohrabrenje i pokazuju da se u našoj županiji gospodarstvo dobro razvija. Uime svih nagrađenih okupljenima se obratio predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Čeović.

Ove godine dodijeljena su i posebna priznanja za obilježavanje značajnih godišnjica. Tvrtka Radnik d.d. iz Križevaca primila je posebno priznanje povodom 75 godina postojanja i uspješnog poslovanja.

Koprivničkoj tvrtki Komunalac d.o.o. dodijeljeno je posebno priznanje povodom 65 godina postojanja i uspješnog poslovanja, a priznanje je preuzela predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec uz koju su bili i članovi Uprave Komunalca Dubravka Horvat i Goran Međurečan.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice