HR EN

Grad Koprivnica

Zlatna kuna

Najuspješnijim poduzećima dodijeljena priznanja Zlatna kuna

Najboljima gospodarstvenicima Koprivničko-križevačke županije, danas 26. rujna su dodijeljena priznanja Zlatna kuna. Priznanja su dodijeljena na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica i to u tri kategorije – najuspješnije malo, srednje i veliko poduzeće. PODRAVKI d.d. Zlatna kuna je dodijeljena u kategoriji najuspješnijeg velikog poduzeća, S.C. METALNIM KONSTRUKCIJAMA d.o.o. u kategoriji srednjeg poduzeća dok je tvrtki SONITUS ACOUSTICS d.o.o. nagrada Zlatna kuna pripala u kategoriji malog poduzeća.

Kandidati za nagradu ocjenjivani su temeljem kvalitativne i kvantitativne analize. U početnim analizama u obzir je uzeto 20 pokazatelja, a nakon čega se pristupilo kvalitativnoj analizi.

Unatoč svim krizama prošla godina je bila ekonomski aktivna i značajna te je to pokazatelj snažnog gospodarstva. Trenutno živimo u turbulentnom vremenu koje mijenja način poslovanja. Naše gospodarstvo i tvrtke su u svim krizama pokazale visoki nivo prilagodbe i efikasnosti. Unatoč pandemiji i dalje možemo reci da imamo visok nivo investicija – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić te čestitao svim dobitnicima nagrada i zahvalio im na radu i poslovnim rezultatima koji ostvaruju.

Dobitnicima nagrada čestitao je i župan Darko Koren koji je istaknuo kako upravo primjeri ovih poslovnih subjekata koji su primili priznanja daju ohrabrenje i pokazuju da idemo u dobrom smjeru.

Ispred nagrađenih poduzeća okupljenima se obratila predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Unatoč svim okolnostima i teškoćama mi nastavljamo sa svim poslovnim procesima i planovima koje smo zacrtali, nastavljamo s investicijskim ciklusom kako je planirano – istaknula je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić te napomenula kako je osim investicija jedan od ciljeva nastavak rada na povećanju materijalnih prava radnika.

Dobitnici nagrada na razini županije ulaze i u konkurenciju na nacionalnoj razini.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice