HR EN

Grad Koprivnica

Na “Tulumu izvrsnosti” Grad nagradio najbolje učenike i mentore koprivničkih škola

Manifestacijom „Tulum izvrsnosti“ Grad Koprivnica tradicionalno na kraju svake školske godine nagrađuje najbolje učenike, mentore i ravnatelje škola s područja grada Koprivnice. Zbog još uvijek aktualnih epidemioloških mjera, dodjela izvrsnica učenicima, mentorima i ravnateljima škola održana je danas u manjem formatu u Galeriji Mijo Kovačić.

Nagrade su u ime škola preuzeli ravnatelji i predstavnici učenika, a uručila im ih je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

„Iskoristit ću priliku da vam se svima zahvalim na doista višestruko uloženom trudu kojeg ste pokazali oko organiziranja kombinirane nastave i samih priprema učenika za natjecanja u specifičnim uvjetima“, rekla je zamjenica Ostriž te naglasila kako je ova godina za Grad Koprivnicu bila vrlo uspješna po ulaganjima u obrazovnu infrastrukturu.

„Izgrađen je vrtić, nova sportska dvorana kod Osnovne škole „Đuro Ester, gradi se Centar izvrsnosti, nova osnovna škola na Podolicama. Sve to je pokazatelj da je ulaganje u obrazovnu infrastrukturu jednako važno kao ulaganje u obrazovanje ljudi“, kazala je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Ukupno je dodijeljeno 257 nagrada. Od toga je 168  nagrada pripalo učenicima, 82 mentorima i 7 ravnateljima. Nagrađeni svoje poklon bonove u iznosima od 250, 200 i 150 kuna mogu iskoristiti u Narodnim novinama. Učenici koji su osvojili više nagrada na raznim natjecanjima mogu po odabiru iskoristiti jednu nagradu koja je povoljnija za njega. Ove godine za „Tulum izvrsnosti“, Grad Koprivnica je osigurao 50 tisuća proračunskih kuna s PDV-om.

Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole „Braća Radić“, obratio se s nekoliko završnih riječi u ime svih nagrađenih.

„ Zahvaljujem se Gradu Koprivnici što svake godine prepoznaje najbolje naše učenike i za to primjereno nagradi njih i njihove mentore. Drago nam je da se prate sve naše aktivnosti i nastojanja da učenike pripremimo za nastavak daljnjeg školovanja i iz njih izvučemo ono najbolje, što na kraju i pokazuju na natjecanjima“, rekao je ravnatelj Grgac.

„Tulumu izvrsnosti“ su u ime Grada Koprivnice, uz zamjenicu gradonačelnika Kseniju Ostriž,  prisustvovali i pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice