HR EN

Grad Koprivnica

Na jezeru Šoderica održava se 6. Festival sportske rekreacije

U organizaciji Saveza sportske rekreacije Koprivničko-križevačke županije „Sport za sve“ i udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice „Sport za sve“ te pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, županijske Turističke zajednice i Općine Legrad, danas se na jezeru Šoderica održava 6. Festival sportske rekreacije Šoderica 2024.

Uvodnu dobrodošlicu svim natjecateljima poželio je predsjednik Udruge Slavko Dedi koji je ujedno i prezentirao pravila za pojedine sportske discipline.

Sudionici sportske rekreacije natječu se u visećoj kuglani, pikadu i kartanju bele, dok oni s malo više kondicije pješače rekreativnu rutu u disciplini nordijskog hodanja.

Saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić u prigodnom se govoru zahvalio Udruzi i svim njihovim suradnicama i suradnicima na lijepoj organizaciji.

„Ovo je stvarno jedinstveni događaj koji pokazuje kako se brine o našim dragim umirovljenicima. Nadam se da ćete uživati, ne samo danas već i u danima koji su pred vama, želim vam puno sreće i uspjeha na sportskim borilištima te prije svega puno zdravlja i veće mirovine“, poručio je okupljenima Jakšić.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić obratio se uime Koprivničko-križevačke županije.

„Lijepo vas je sve vidjeti nasmijane što znači da ste spremni za današnje izazove, želim vam dobro druženje i neka pobijede najbolji“, kazao je Ljubić.

Otvorenju događaja prisustvovala je i pomoćnica direktora Turističke zajednice KKŽ Kristina Sočev.

Festival sportske rekreacije osmišljen je u svrhu promocije jezera Šoderica i prirodnih ljepota našeg kraja, sporta i usvajanja zdravih navika, posebno za populaciju treće životne dobi.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice