HR EN

Grad Koprivnica

Na Gradskoj tržnici otvoren restorančić Smutek – domaći kutek

Danas je na samom ulazu u Gradsku tržnicu Komunalac otvorio mali restorančić Smutek – domaći kutek.

Zašto domaći? Upravo zbog toga jer će se na jelovniku naći svježe voće i povrće koje su u svojim vrtovima uzgojili naši prodavači na gradskoj tržnici. Naći će se tu i domaće kobasice i špek iz naših lokalnih mesnica ili pak sir i vrhnje od podravskih proizvođača mlijeka.

Smutek je pozicioniran kao domaći kutek s ponudom domaćih proizvoda, najvećim dijelom s naše tržnice. Otvoreno je mjesto za sve naše građane na kojem će se spojiti domaća prehrana i odgovoriti potrebama novih generacija za drugačijim načinom pripreme hrane. Ovo je zapravo nastavak kampanje poticanja građana da kupuju i konzumiraju domaće svježe proizvode koje na koprivničkom placu mogu kupiti netom nakon berbe. Kupnjom od lokalnih proizvođača mogu biti sigurni da u gradu nema svježijih i kvalitetnijih proizvoda od onih na našem placu, a tom idejom vodili su se u Komunalcu kada su kretali u projekt Smuteka.

Smutek je spoj tradicionalnog i modernog jelovnika kojemu su osnova proizvodi iz našeg kraja, a s obzirom na ubrzani stil života, potrebno nam je svima da se hranimo zdravije, a da obrok pripremimo brzo. Budući da sami za to često nemamo vremena, Smutek nudi rješenje.

Naši građani najviše su utjecali na to da se Komunalac odlučio na ovaj korak jer su osluškivali njihove potrebe i želje.

Osim sendviča i salata, u Smuteku se nude zdravi napitci – smoothiji koji se pripremaju tek kad ih gosti naruče, a to je najbolja garancija kvalitete. Za one koji vole nešto konkretnije pojesti, tu je nekoliko vrsta doručka s placa.

Sve vas pozivamo da degustirate ono što je pripremljeno na licu mjesta, uživate u domaćem ambijentu na terasi i da zajedno potičemo zdrav život, domaću proizvodnju i naše vrijedne koprivničke i podravske poljoprivrednike.

Okupljenima su se na otvorenju Smuteka obratile zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i članica Uprave Komunalca Dubravka Horvat.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice