HR EN

Grad Koprivnica

Na godišnjoj skupštini DVD-a Štaglinec izabran novi predsjednik

Dobrovoljno vatrogasno društvo Štaglinec u subotu, 12. veljače, održalo je svoju godišnju skupštinu na kojoj su članovi potvrdili novog predsjednika, dosadašnjeg vršitelja dužnosti Zorana Zagorščaka. Novi predsjednik zahvalio je na ukazanom povjerenju članovima i dosadašnjem vodstvu DVD-a te poručio okupljenima kako će i dalje raditi na dobrobit dobrovoljnih vatrogasaca i naselja Štaglinec.

Igor Međimorec, zapovjednik društva, u svojem je izvješću o radu za 2021. godinu istaknuo brojne aktivnosti koje su obilježile 2021. godinu.

Na skupštini su pročitani i ovogodišnji dobitnici odlikovanja koja će im se osobno uručiti tijekom narednog razdoblja. DVD Štaglinec i zapovjednik Međimorec primili su zahvalnicu grada Petrinje za angažman nakon potresa.

Rad društva pohvalili su i gosti, predstavnici vatrogasaca iz Zlatara, Supetra i Baranjskog Petrovog Sela te Goran Matoničkin, zamjenik predsjednika županijske vatrogasne zajednice. U svom govoru Ivan Golubić, predsjednik VZG-a Koprivnica, naglasio je važnost članstva i njihove aktivnosti za svaki DVD, pa tako i za Štaglinec te poželio puno uspjeha u daljnjem radu. Najavio je i dolazak pet novih kombi vozila u gradska vatrogasna društva.

Gradonačelnik Mišel Jakšić također je prisustvovao skupštini te je osim pohvala za rad društva naglasio i važnost vatrogastva i vatrogasaca za grad u cjelini te najavio kako će se ove godine za rad vatrogasnih društava u sklopu gradske vatrogasne zajednice iz gradskog proračuna osigurati milijun kuna, a u planu je i izgradnja novog i modernog vatrogasnog centra koji bi u potpunosti pokrio potrebe koprivničkog dobrovoljnog i profesionalnog vatrogastva.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice