HR EN

Grad Koprivnica

Na Cerinama otvoreno novo igralište i predstavljena Škola nogometa Grada Koprivnice

Danas, 22. kolovoza je na Gradskim bazenima Cerine, u sklopu Kids’s Day eventa, predstavljena novoosnovana Škola nogometa Grada Koprivnice. Školu vode licencirani treneri, a osnovana je u cilju stvaranja mladih igrača nogometa. Trenutno ju pohađa oko 80 djece svih uzrasnih kategorija.

U sklopu Kid’s Day eventa predstavljeno je i novouređeno igralište pokraj samih bazena, koje su mališani rado isprobali.

Uz mnogobrojne uzvanike, goste i roditelje, događaju je ispred Grada Koprivnice prisustvovala Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

Grad Koprivnica je uistinu Grad sporta. Današnjim otvorenjem igrališta pokraj naših bazena Cerine dobivamo još jednu dodatnu vrijednost. Ona nam pokazuje koliko smo privilegirani u odnosu na gradove u okruženju jer stalnim ulaganjem u infrastrukturu podižemo kvalitetu življenja naših građana – rekla je Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

Također se u svom obraćanju osvrnula na novoosnovanu Školu nogometa te posebno istaknula njezin značaj za grad i mlade.

Škola nogometa Grada Koprivnice došla nam je u pravo vrijeme. Jedan smo od rijetkih gradova u Republici Hrvatskoj koji bilježi porast broja učenika, a isto tako i potrebe za bavljenjem nekim od sportova, pri čemu prednjači nogomet. Školovani i stručni treneri poziv su za sve da se upišu u Školu nogometa kako bismo i dalje bili, ne samo Grad sporta, nego i Grad poželjan za život – istaknula je Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika

Zahvalu Gradu Koprivnici, pokroviteljima i donatorima, sportskim djelatnicima i roditeljima iskazao je Vedran Bači, predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice nakon čega mu je Martina Mak, prokuristica tvrtke Krezić d.o.o. uručila prigodnu donaciju u iznosu od 30 tisuća kuna.

Kids’s Day eventu su ispred tvrtke Komunalac d.o.o. prisustvovali Nataša Tetec, predsjednica Uprave te Dubravka Horvat i Goran Međurečan, članovi Uprave.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice