HR EN

Grad Koprivnica

„Mobilnost na Zrinskom“ obilježila zadnji dan Europskog tjedna mobilnosti

Nizom aktivnosti obilježen je i zadnji dan Europskog tjedna mobilnost.

Dan je započeo crtanjem bicikala na Trgu bana Josipa Jelačića. U aktivnosti su sudjelovali vrtićarci dječjih vrtića Tratinčica, Igra i Smiješak.

Aktivnost „Vježbanjem do zdravlja“ održana je na zelenoj površini kod Župe svetog Nikole biskupa, a sudjelovali su mališani Dječjeg vrtića Tratinčica.

Na Zrinskom trgu održana je aktivnost „Mobilnost na Zrinskom“. U sklopu iste djelatnici PU koprivničko-križevačka, Odsjek za sigurnost cestovnog prometa održali su info-točku „Sigurnost biciklista“. Putem info-točke građane su educirali o važnosti tehničke ispravnosti bicikala i pravilnog sudjelovanja biciklista u prometu s posebnim naglaskom na korištenje postojećih biciklističkih staza i traka i uključivanjem u promet. Također, građani su imali priliku registrirati svoje bicikle.

Gradsko društvo Crvenog križa obilježilo je Svjetski dan prve pomoći i to promoviranjem svoje djelatnosti, dok su volonteri građanima mjerili tlak i šećer.

Grad Koprivnica, Odsjek za europske poslove predstavio je projekte koji se trenutno provode, a svoj rad predstavila je i Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije.

Obilježavanju tjedna mobilnosti pridružila se i Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice