HR EN

Grad Koprivnica

Renesansni festival

Ministar Ivan Malenica i gradonačelnik Mišel Jakšić otvorili Renesansni festival

U četvrtak 18. kolovoza otvoren je 15. Renesansni festival. Plemići i plemkinje, putujući trgovci, gubavci i ostala renesansna svita zavladala je koprivničkim bedemima.

Čast da otvori manifestaciju pripala je Ivanu Malenici, ministru pravosuđa i uprave. On je u svom obraćanju istaknuo kako je sretan što ima priliku sudjelovati u ovakvoj manifestaciji te je čestitao direktoru Turističke zajednice Grada Koprivnice i Gradonačelniku na organizaciji iste.

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik pozdravio je sve okupljene i napomenuo kako je zadovoljan što se nakon dvije godine pauze manifestacija opet održava te napomenuo kako je Koprivnica još jednom dokazala da se uspješna turistička priča može realizirati i u unutrašnjosti Hrvatske.

Posebno zadovoljan što su koprivnički bedemi ove godine oživjeli je Renato Labazan, direktor Turističke zajednice Grada Koprivnice. On se u obraćanju prisjetio samih početaka manifestacija te zahvalio svima koji su sve ove godine marljivo radili na realizaciji iste te doprinijeli tome da Renesansni festival dobije status TOP manifestacije.

Manifestacija je otvorena sve do nedjelje.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice