HR EN

Grad Koprivnica

Međunarodni dan obitelji koprivnički osnovci obilježili likovnim radovima i fotografijama

Međunarodni dan obitelji – 15. svibnja proglasili su Ujedinjeni narodi svojom rezolucijom 1993. godine. Međunarodni dan obitelji se počeo obilježavati s ciljem da se naglasi važnost obitelji kao osnovnog elementa svakog društva, odnosno da se potakne djelovanje društva u korist obitelji, donošenje odluka koje će osigurati bolji standard i kvalitetu života obitelji, te pružanje podrške uvažavanja obiteljskog života, tradicija i običaja. Toga dana su i sve obitelji pozvane da proslave svoje zajedništvo, vezanost i ljubav koju osjećaju jedni prema drugima, u zajedničkim aktivnostima i uživanju jedni s drugima.
U vrijeme pandemije izazvane virusom COVID – 19, svijet je na trenutak stao i pružio nam priliku da posvetimo vrijeme i pažnju svemu onome za čime inače čeznemo, da posvetimo više vremena obitelji, tradicijskim vrijednostima i zajedništvu. Vrijeme koje zajedno provodimo u samoizolaciji može biti i vrijeme povezivanja te stvaranja nekih novih obiteljskih rituala.
Koordinacijski odbor Grada Koprivnice za vođenje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ zamolio je učenike osnovnih škola na području Grada Koprivnice da se priključe obilježavanju Dana obitelji slanjem svojih likovnih radova ili fotografija kojima su nam dočarali kako su oni provodili vrijeme u izolaciji sa svojim obiteljima.
Njihove zajedničke trenutke možete pogledati u galeriji.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice