HR EN

Grad Koprivnica

Mažoretkinje grada Koprivnice održale tradicionalnu blagdansku reviju

U subotu, 21. prosinca, Mažoretkinje grada Koprivnice tradicionalno su održale blagdansku čestitku i reviju pod nazivom „Pjesma anđela“ u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije „Fran Galović“. Veliki broj posjetitelja uživao je u nastupima svih skupina Mažoretkinja grada Koprivnice, nastupima članica Twirling kluba Koprivnica, Ritmičke skupine Dječjeg vrtića „Tratinčica“ i plesne skupine Osnovne škole „Braća Radić“.

U ime Grada Koprivnice u nastupima plesnih skupina uživao je i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji se u uvodnom govoru zahvalio dugogodišnjoj voditeljici mažoretkinja Snježani Sremec na velikom trudu i zalaganju bez koje mažoret i ostalih plesova u našem gradu ne bi ni bilo, kao i samoj promociji Koprivnice diljem Hrvatske i Europe .

„ Uživajte u današnjoj večeri plesa, ne sumnjam da ćete svi i dalje biti velika potpora našim mažoretkinjama i u idućoj godini te vam stoga svima želim čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2020. godinu“, zaželio je gradonačelnik Mišel Jakšić mnogobrojnim okupljenima u dvorani.

Koprivničke mažoretkinje tako su uz ples, radost i veselje završile još jednu više nego uspješnu plesnu godinu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice