HR EN

Grad Koprivnica

20 godina djelovanja Kluba Mariške

„Mariške“ proslavile 20 godina djelovanja

Danas, 15. lipnja održana je Redovna izvještajna skupština i proslava 20 godina djelovanja Kluba za starije osobe “Mariška”. Svečanost je održana u dvorani Doma mladih, a ispred Grada Koprivnice prisustvovala joj je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika dok je ispred Koprivničko-križevačke županije prisutan bio Ratimir Ljubić, zamjenik župana.

Rezultate rada na samom početku predstavila je Valentina Čadavec, predsjednica Kluba. U svom obraćanju istaknula je kako u Klubu djeluje 16 sekcija i to od zbora pa sve do raznih sportskih sekcija, također je pohvalila rad i zalaganje članova koji sudjeluju u svim važnim manifestacijama na području županije, ali i šire.

Klub Mariška je vodeća udruga koja skrbi o starijim osobama i sudjeluje u kreiranju socijalnih politika za starije – kazala je Valentina Čadavec te svim članicama i članovima čestitala ovu važnu obljetnicu.

Predstavnicima Grada, Županije i Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica uručene su i posebne zahvalnice za doprinos radu Kluba.

Veseli me što kao Grad kroz javne pozive možemo biti potpora različitim projektima koje kreirate, a tako će biti i ubuduće. Vidim da su u periodu koji je pred nama planirane brojne kvalitetne aktivnosti te sam sigurna da ćemo njihovom realizacijom obogatiti vaš život i život našeg grada – kazala je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

Program su uveličali nastupi Mihaela i Darije Kivač te tamburaškog sastava koji djeluju u sklopu Kluba.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice