HR EN

Grad Koprivnica

Malo vatrogasno natjecanje mladeži DVD-a Draganovec

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draganovec organizirali su u srijedu, 3. rujna, na svojem vježbalištu, malo vatrogasno natjecanje za mlade članove društva. Pandemija izazvana virusom COVID-19 tijekom ovog ljeta promijenila je sve planove članova DVD-a Draganovec, prvenstveno mladeži, koja nije mogla sudjelovati na različitim natjecanjima natjecanjima.
Mladež je bila podijeljena u dvije ekipe. Napravljene su tri neobične staze u kojima su se nalazili elementi klasične vježbe i štafetne utrke. Tijekom vježbi, mlade vatrogaskinje i vatrogasci učili su kako konstruktivnom komunikacijom poboljšati međusobnu suradnju na rješavanju problema.

”Ovakav oblik vježbe ne samo da je potaknuo njihov natjecateljski duh nego ima puno ostalih prednosti kao što je poticanje timskog rada, samoevaluacija i evaluacija drugih u istom timu, obogaćivanje natjecateljskih iskustva konkretnim primjerima i sl. Kondicijski je također bilo zahtjevno. U tome smo također napredovali te su svi uspješno savladali sve elemente zbog čega će u budućnosti moći bez problema odraditi bilo koji dio staze i uskočiti na bilo koje mjesto, ako dođe do nepredviđenih situacija”, rekla je Nikolina Pajski, zamjenica zapovjednika i voditeljica mladeži.

Tijekom natjecanja posebno je bilo naglašeno poštivanje svih epidemioloških mjera.

Foto: Krešimir Juratović

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice