HR EN

Grad Koprivnica

Ljetnim kampom mališani iskusili razne sportove i vještine

U razdoblju od 19.– 23. kolovoza 2019. godine održava se drugi po redu Ljetni kamp na Cerinama za svu djecu od 6 do 15 godina na kojem sudjeluje 30- tak mališana.

Boravak u Kampu Cerine zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave pa su tako za mališane osmišljene brojne aktivnosti.

Mališani će iskusiti razne sportove i vještine od jahanja, Capoeire  – afro-brazilska umjetnička forma koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa, hodanje po žici, streljaštvo i ronjenje, rukomet i odbojka na pijesku

Uz sve to svaki dan na raspolaganju im je veliki vodeni poligon te odbojka i rukomet na pijesku pod vodstvom stručnih animatora i trenera Sportskog centra Cerine.

Za sve mališane osiguran je topli obrok, užina i piće svakim danom za vrijeme trajanja Ljetnog kampa, a zadnji dan ih očekuje druženje s poznatim likovima Mirkom Reciklirkom i Linom, poklon paketi partnera ovog projekta Podravke d.d. te diplome i majice gradskih bazena Cerine.

Ljetni kamp se još jednom pokazuje kao idealno mjesto prijateljstva, zabave, sporta i edukacije.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy