HR EN

Grad Koprivnica

“Latice” održale redovnu Skupštinu

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ jučer je u svojim prostorijama održala redovnu sjednicu Skupštine kojoj su uime Grada Koprivnice prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž, dok je uime Županije prisutan bio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs predstavila je nazočnim članovima Izvješće o radu Udruge za proteklu godinu, Financijsko izvješće te Izvješće Nadzornog odbora za proteklu godinu koja su jednoglasno usvojena. Isto tako, usvojeni su Plan i program rada Udruge te Financijski plan za 2024. godinu.

Gradonačelnik Jakšić zahvalio je svim „Laticama“ na predanom i zajedničkom radu čime naše društvo čine puno boljim i sretnijim te što su nezaobilazan dio gradskih manifestacija.

„Vi ste ti koji dokazujete da se sa puno dobre volje mogu pomicati sve moguće granice i postizati odlični rezultati te vam zbog toga od sveg srca zahvaljujem. Mogu samo još reći da smo sretni što vas imamo i da uvijek možete računati na našu pomoć“, poručio je „Laticama“ gradonačelnik Jakšić.

Zamjenica gradonačelnika Ostriž „Laticama“ se zahvalila na uspješnim projektima koje provode te ih istakla kao svijetli primjer našeg grada u kojem jedna tako mala zajednica djeluje tako skladno i za koju ne postoje nemoguća rješenja.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice