HR EN

Grad Koprivnica

“Latice” održale redovnu sjednicu Skupštine

U prostorima Gradske vijećnice Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ u petak, 21. kolovoza održala je redovnu sjednicu Skupštine, poštujući pritom propisane epidemiološke mjere. Skupštinu je pozdravnim govorom otvorila predsjednica Udruge Nevenka Fuchs, a uvodno je zahvalila svima koji sudjeluju i pomažu u radu udruge.

Sjednici je u ime Grada Koprivnice prisustvovala zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

„Izuzetno mi je drago i stvarno sam ponosna na naše Latice, što su u ovoj specifičnoj godini, kada se svi zajedno učimo i privikavamo živjeti sa koronavirusom, djelovali i bili jedna od najaktivnijih udruga s područja grada. Posebno vas moram pohvaliti, i na tome se zahvaliti, što ste jedna od onih udruga koja se ne zadovoljava sa doniranim sredstvima, a koja su potrebna za funkcioniranje udruge, već svojim aktivnostima stvarate dodanu vrijednost“, rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec. U govoru se posebno na podršci zahvalila roditeljima korisnika i volonterima koji svojim doprinosom snažno utječu na rad i razvoj „Latica“.

U ime Koprivničko-križevačke županije, okupljenima se obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na dnevnom redu bilo je usvajanje Poslovnika o radu redovne Skupštine za 2020. godinu, Izvješće o radu Udruge i financijsko izvješće za 2019. godinu, Izvješće Nadzornog odbora o poslovanju Udruge u 2019. godini. Raspravljalo se i o aktivnostima kluba “Latica” i  kluba za mlađe “Naši anđeli”.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice