HR EN

Grad Koprivnica

Kuglački turnir koji je organizirao Športski kuglački klub Koprivnica

Kuglačkim turnirom završena proslava 663. rođendana Koprivnice

Kuglački turnir koji je organizirao Športski kuglački klub Koprivnica u suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Koprivnice, održao se danas, u nedjelju 17. studenoga na koprivničkoj kuglani, a u sklopu proslave Dana grada Koprivnice. Na turniru su sudjelovale dvije ženske ekipe KK Podravka i ŠKK Koprivnica te tri muške ekipe KK Podravka, KK Željezničar i ŠKK Koprivnica. Sa nekoliko prigodnih riječi natjecateljima se obratio koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Lijepo je znati da i na ovaj način možemo obilježiti rođendan naše Koprivnice. Danas rezultat nije najvažniji već zajedničko druženje uz ipak možda pokoje prikriveno sportsko nadmetanje. U budućnosti vam želim mnogo dobrih sportskih rezultata jer nismo bez razloga u mnogo navrata uz grad sporta prozvani i gradom kuglanja, a to je zahvaljujući svima vama“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, nakon čega je zajedno s predsjednicom ŠKK Koprivnica Sandrom Sinjeri, otvorio turnir bacivši prvu kuglu na stazi.

Turniru su prisustvovale i Jasmina Stričević , predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice i Ljiljana Picer, tajnica Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Od ženskih ekipa uspješnije su bile kuglačice KK Podravka s ukupno osvojenih 1479 bodova, dok su kuglačice ŠKK Koprivnica osvojile 1388 bodova. U pojedinačnom poretku najuspješnije su bile Ljubica Dorić (ŠKK Koprivnica), Helena Bolić (KK Dubrovčan) i Lana Buhinjak (KK Podravka).

Kod muških ekipa slavili su kuglači KK Željezničar s osvojenih 1566 bodova, drugo mjesto s osvojenih 1516 bodova bili su KK Podravka, dok su treće mjesto osvojili kuglači ŠKK Koprivnica s ukupno 1423 bodova. U pojedinačnom poretku najbolji su bili Zdravko Vučić iz KK Željezničar, Ivica Uremović i Miroslav Šaško iz KK Podravka.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice