HR EN

Grad Koprivnica

KUD Srce i prijatelji

KUD Srce i prijatelji prikazali zavičajnu baštinu

Danas, 2. listopada na pozornici na otvorenom u Ulici Đure Estera održan je osmi folklorni susret pod nazivom „KUD Srce i prijatelji“. Organizator manifestacije je Kulturno-umjetničkog društva „Srce“ Koprivnica, a ista se organizira u cilju promocije tradicijske baštine, očuvanja narodnih običaja, pjesme i plesova iz različitih krajeva Hrvatske.

Prije početka programa okupljene je pozdravila predsjednica KUD-a „Srce“ Maja Raščanec te istaknula kako je ponosna na sve članove KUD-a koji marljivo rade i napomenula kako u njihovom KUD-u za sve ima mjesta.

Ispred Grada Koprivnice manifestaciji je prisustvovao gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić koji je istaknuo kako je značaj ovakvih manifestacija velik te kazao da je siguran da će se ova lijepa tradicija nastaviti. Ispred Koprivničko-križevačke županije prisutan je bio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na manifestaciji, uz domaćina KUD “Srce”, nastupili su Folklorni ansambl Nedjelja, Folklorni ansambl Petrinjčica, KUD-a Vinica i KUD-a Priogrje.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice