HR EN

Grad Koprivnica

Kroz mjeru „Javni rad“ zaposleno pet osoba

Grad Koprivnica i ove godine korisnik je „Mjere aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za 2020. godinu –  Javni rad“. Riječ je o mjeri koja ima za cilj zapošljavanje teže zapošljivih nezaposlenih osoba i njihovo daljnje uključivanje na tržište rada. Zaposleno je pet osoba koje će raditi na poslovima uređenja javnih površina u gradu Koprivnici i to na period od šest mjeseci.

Hrvatski zavod za zapošljavanje snosit će troškove plaće u iznosu od 4.732,82 kuna bruto mjesečno po osobi za puno radno vrijeme i troškove prijevoza za osobe nastanjene na udaljenosti većoj od dva kilometra od poslodavca. Grad Koprivnica će snositi troškove nabave radne odjeće i obuće te sredstava za rad.

Korisnike mjere danas 18. kolovoza pozdravio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Hvala vam na interesu koji ste iskazali za rad u sustavu Grada kroz mjeru Javni rad. Jako nam je drago što ste s nama i što ćemo surađivati, a posebno mi je drago što vam kroz ovu mjeru pružamo priliku za zaposlenje i na određeni način mogućnost da pomognete sebi, svojim bližnjima, a ujedno i zajednici u cjelini – poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ispred Gradskog komunalnog poduzeća Komunalca okupljene je pozdravila Dubravka Horvat, članica Uprave.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice