HR EN

Grad Koprivnica

25 godina djelovanja Lige protiv raka

Koncertom obilježeno 25 godina djelovanja županijske Lige protiv raka

U dvorani Domoljub održan je tradicionalni koncert Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije. Riječ je o humanitarnom koncertu kojim je ove godine ujedno obilježeno 25 godina djelovanja Lige. Sredstva prikupljena koncertom namijenjena su za kupnju dijagnostičke opreme za potrebe Odjela za ginekologiju, Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek, Koprivnica.

Koprivnička dvorana ispunjena je bila do posljednjeg mjesta, a publika je imala priliku uživati u glazbenim nastupima Zbora medicinskih sestara “Lucerna”, Zbora “Rima” i Ženskog vokalnog sastava “Rudarice”. Ispred Grada Koprivnice koncertu je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

U sklopu programa okupljenima se obratila i predsjednica Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije Andreja Lukić Suknaić koja je istaknula kako je kroz sve ove godine djelovanja Lige proveden veliki broj projekata koji su u početku bili humanitarnog karaktera, dok je danas poseban naglasak stavljen na prevenciju.

U sklopu Lige djeluje sedam klubova koji svojim radom doprinose preventivnim programima i pružaju veliku potporu oboljelima te članovima njihovih obitelji.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice