HR EN

Grad Koprivnica

Knjižničarska nekonferencija kcConnect u Koprivnicu dovodi brojne poznate stručnjake

Od 22. do 24. rujna u Koprivnici će se održati knjižničarska nekonferencija kcConnect. Organizator nekonferencije je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica, program će se održati u ENTER-u Koprivnica, a govornici, koji svi redom iskaču iz okvira, inspirirat će sudionike da u svoj posao i poslovanje svojih ustanova unesu nešto drugačije, novo i neuobičajeno.

Pod motom „Odvažite se iskočiti izvan okvira!“,  kcConnect će okupiti govornike iz lokalne zajednice te brojna zvučna imena iz Hrvatske i inozemstva. Cjeloviti popis govornika dostupan je ovdje https://www.kcconnect.eu/govornici/. Riječ je o stručnjacima različitih profila i iz različitih profesija koji će gostovati na nekonferenciji s ciljem da podijele i sa sudionicima razmijene znanja i ideje. Organizatori najavljuju zanimljiva predavanja, ali i prilike za rasprave tijekom panela te brojne radionice u koprivničkom kampusu (AK galerija, ENTER Koprivnica i Sveučilište Sjever).

Tema nekonferencije je User Experience (UX)/Korisničko iskustvo. Pod ovim zajedničkim nazivnikom bit će obrađene brojne podteme poput vizualnog identiteta, komunikacije s korisnicima, design thinkinga/redefiniranja problema i kreiranja inovativnih rješenja koja se potom testiraju, digitalnog marketinga, umjetne inteligencije, storytellinga i dr.

Sve informacije o programu dostupne su na službenim stranicama nekonferencije: www.kcconnect.eu i na društvenim mrežama: https://www.instagram.com/kcconnect22/  i https://www.facebook.com/kcConnect2022/.

Partneri kcConnecta su Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, ENTER Koprivnica, Sveučilište Sjever, Goethe Institut Kroatien, Zagrebačko knjižničarsko društvo, Društvo knjižničara Bilogore Podravine i Kalničkog prigorja, Mudro drvo i Udruga Srčika.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice