HR EN

Grad Koprivnica

Kino Velebit u novom ruhu s velikim platnom i modernim zvučnim sustavom

Jučerašnjim dvjema besplatnim projekcijama hit filmova „Kralj lavova“ i „Spiderman: Daleko od kuće“ u 3D tehnologiji na novom velikom platnu koje je stiglo izravno iz Francuske te poboljšanim modernim zvučnim sustavom, počelo je novo razdoblje koprivničkog Kina Velebit.

Kino Velebit su tijekom zadnjih priprema prije početka prve projekcije obišli zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Maja Holek.

„ Zamijenili smo staro platno novim, dimenzija 8,45 x 3,54 metra, a ugrađen je i novi Dolby procesor zvuka, vrhunske kvalitete. Sve će to, naravno, naši gledatelji moći vidjeti i čuti kada dođu u naše kino. Unatoč tome, cijena ulaznica sigurno se neće mijenjati do kraja ove godine. Cilj nam je da još više povećamo broj gledatelja, drago nam je da se ljudi vraćaju u kino, pogotovo oni mlađi“, izjavila je ravnateljica POU-a Maja Holek.

Zadovoljstvo učinjenim nije krila ni zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Veseli me što u Koprivnici držimo najbolji standard malih kina izvan velikih multipleksa. Drago mi je što tim Maje Holek radi izvrstan posao, a to dokazuje i ovo novo platno i sustav zvuka. Isto tako nas veseli što se iz godine u godinu povećava broj gledatelja.

 

 

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy