HR EN

Grad Koprivnica

KC liga - KURS

KC liga: Klasik Activea i Inducte poslastica 3. kola

Ove subote nastavlja se KC liga, koprivničko rekreativno malonogometno prvenstvo. Prošlo kolo donijelo je iznenađujuću pobjedu Autolimarije Krešo protiv CB-a Active, te registraciju utakmice NK Romantičara protiv Klikaj.hr-a za zelenim stolom. Autolimarija će se ove subote susresti s NK Romantičarima, očekuje se zanimljiva i neizvjesna utakmica.

Aktualni prvak Petgrad u prošlom se kolu odmarao, a sad mu na noge dolazi Bimbo koji ima dosta problema s igračkim kadrom. Sve osim pobjede Petgrada bilo bi veliko iznenađenje, jesu li Kec i dečki iz Bimba sposobni za to?

Robin marketi/UŠRPS imaju dvije pobjede u prva dva kola, a smiješi im se i treća protiv KKC Pixela koji je slabo krenuo u novu sezonu. Međutim, Pixelovci su znali biti najnezgodniji kad se to najmanje očekivalo, pa Robinovci moraju biti oprezni. Malo tko je očekivao Udrugu za mali nogomet i Restoran Katarzu (bivši Golf) u donjem dijelu ljestvice, stoga su i jednima i drugima bodovi imperativ.

Ipak, poslastica 3. kola trebao bi biti klasik KC lige između CB-a Active i Inducte++/eMerkato. Riječ je o dvije momčadi koje od prvog dana sudjeluju u ovom natjecanju i gaje veliki rivalitet, iako su mnogi igrači međusobno jako dobri prijatelji. Inducta je u vrlo dobroj formi, Active je kiksao protiv Autolimarije, ali u ovom derbiju favorita nikad nema.

Bit će zanimljivo i u Ligi bez briga, koja se nakon odustajanja Komunalca/KC voda nastavlja s osam sudionika. Grad Koprivnica će se pokušati iskupiti za poraz od KURS-a protiv Profesora iz Obrtničke škole, kojima će to biti prvi susret nakon što nisu igrali protiv Komunalca.

Pizzeria Fokus/CB 048 i Sedma sila bore se za prve bodove nakon poraza u uvodnom kolu, dok je Forma Legalis veliki favorit protiv HEP-a. Nešto izjednačeniji trebao bi biti dvoboj KURS-a i Romantičara koji se bore za ostanak u vrhu ljestvice.

Više na web stranici Kc lige.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice