JAVNI POZIV za dodjelu na korištenje drvenih kućica, štandova i prostora za pružanje ugostiteljskih i trgovačkih usluga, te promociju vlastitih proizvoda za vrijeme održavanja manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“


Objavljeno: 21.11.2018 — Pregledano: 119 puta

Koprivnica, 14. studenog 2018.

JAVNI POZIV
za dodjelu na korištenje drvenih kućica, štandova i prostora za pružanje ugostiteljskih i trgovačkih usluga, te promociju vlastitih proizvoda za vrijeme održavanja manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“

 1. Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirane za prodaju robe koje u ponudi imaju: božićne  ukrase i aranžmane, suvenire, nakit, slastičarske proizvode, tradicionalne proizvode (med, vino, rakija, likeri sl.), odnosno osobe registrirane za ugostiteljstvo, i osobe bez registrirane trgovačke i ugostiteljske djelatnosti za promociju vlastitih proizvoda da iskažu interes za sudjelovanjem u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“.
 2. Manifestacija „KOPRIVNIČKA BAJKA“ će se održavati u Gradskom parku u Koprivnici, u razdoblju od 14. prosinca do 24. prosinca 2018. godine, radnim danom i blagdanom  u vremenu od 09,30  do 18,30 sati u kojem je prisustvovanje prijavljenih obavezno. Prijavljeni mogu nuditi svoje proizvode i izvan navedenog vremena ovisno o vlastitim preferencijama.
 3. Glavna tema ovogodišnje edicije sajma bit će KOPRIVA; tj. proizvodi i suveniri s koprivom. Svaki izlagač dužan je adekvatno, shodno blagdanskom ozračju dekorirati svoj izlagački prostor. Također, svaki od izlagača dužan je održavati čistoću svog izložbenog prostora.
  Organizator će osmisliti interni sustav ocjenjivanja izlagačkog prostora gdje će žiri činiti sami izlagači te će najkreativniji od njih osvojiti bogatu košaru proizvoda od koprive.
 4. U svrhu provođenja manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“ Turistička zajednica grada Koprivnice daje na korištenje 19 drvenih kućica s osiguranim strujnim priključkom.
 5. Korištenje drvenih kućica za vrijeme trajanja manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“ je besplatno za domaće tradicijske proizvode.
 6. Pravo prijave imaju pravne i fizičke osobe koje ispunjavaju zakonom propisane uvjete za obavljanje trgovačke ili ugostiteljske djelatnosti, obrtnici, udruge, obiteljska-poljoprivredna gospodarstva te domaća radinost, i osobe bez registrirane trgovačke i ugostiteljske djelatnosti za promociju vlastitih proizvoda.
 7. Obrazac prijave za sudjelovanje u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“ se može preuzeti u Turističkoj zajednica grada Koprivnice, upitom na email: tzg-koprivnica@kc.t-com.hr  ili putem weba: www.koprivnicatourism.com
 8. Prijavi je potrebno priložiti dokaz o registraciji: pravna osoba – izvadak iz sudskog registra, obrtnici – izvadak iz obrtnog registra ili rješenje o upisu u obrtni registar, udruge: rješenje tijela državne uprave, obiteljska – poljoprivredna gospodarstva: rješenje o upisu u upisnik obiteljskih gospodarstava, domaća radinost – rješenje o upisu domaće radinosti.
 9. Obrazac Prijave za sudjelovanje u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“ je potrebno podnijeti osobno ili putem emaila najkasnije do 07. prosinca 2018. godine do 16,00 sati.
 10. Kriterij za dodjelu drvene kućice na korištenje je redoslijed zaprimanja prijave za sudjelovanje u manifestaciji „KOPRIVNIČKA BAJKA“.
 11. Osobe kojima će biti dodijeljene drvene kućice na korištenje dužni su prije početka manifestacije „KOPRIVNIČKA BAJKA“ obavljanje djelatnosti uskladiti sa svim relevantnim propisima Republike Hrvatske koji se odnose na istu te u tu svrhu o svom trošku ishoditi sve eventualne dozvole i odobrenja nadležnih tijela.

 

Više informacija o ovom javnom pozivu možete dobiti upitom na e-mail adresu: tzg-koprivnica@kc.t-com.hr  

Obrazac prijave