HR EN

Grad Koprivnica

Novo vozilo JVP Koprivnica

Javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice dobila novo vatrogasno vozilo

U četvrtak 17. lipnja 2021. godine održana je u Policijskoj akademiji u Zagrebu svečana primopredaja vatrogasnih vozila nabavljenih u sklopu projekta ”Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi Republike Hrvatske”.

“Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi Republike Hrvatske” je projekt koji je realiziran u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.  koji vodi Ministarstvo unutarnjih poslova, a isti se provodi u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom.

Ovoj, četvrtoj po redu isporuci vozila nazočili su potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, a isti su obišli sva vozila i predstavnike vatrogasnih postrojbi među ostalim i JVP Grada Koprivnice.

Iz Koprivničko-križevačke županije vatrogasno vozilo dobila je Javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice, a radi se o šumskom lakom vozilo Mercedes Arox , 4×4, 1827. Ugovor je u ime JVP Grada Koprivnice potpisala v.d. zapovjednica Jasminka Jakupec. Pored v.d. zapovjednice Jasminke Jakupec, primopredaji vatrogasnog vozila nazočili su Zvjezdan Tot  i Igor Međimorec, koji su vozilo dovezli u Koprivnicu.

Dobiveno vozila opremljeno je suvremenom vatrogasnom opremom i značajno će doprinijeti učinkovitosti vatrogastva u našem gradu i našoj županiji.

Autor teksta: Krešimir Juratović, izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice