HR EN

Grad Koprivnica

Izbornu skupštinu održao Klub 61. lad PZO Koprivnica

U Društvenom domu na Vinici, održana je Izborna godišnja skupština Udruge hrvatskih branitelja Klub 61. lad PZO Koprivnica. Skupštinu na kojoj je potvrđeno staro/novo vodstvo te na kojoj su predstavljena i prihvaćena programska i financijska izvješća te izvješće nadzornog odbora za 2022. godinu, vodio je predsjednik udruge Ranko Vrban. Iz podnesenih izvješća vidljivo je da je udruga provela velik broj aktivnosti u cilju evociranja sjećanja na Domovinski rat, ratnu postrojbu 61. lad PZO Koprivnica iz koje je udruga i proizišla, ljude, mjesta i događaje o kojima se kao pripadnici ratne postrojbe i sudjelovali.

Okupljenim članovima Udruge, braniteljima, Udruzi žena Vinica i ostalim gostima, uime Grada Koprivnice obratio se gradonačelnik Mišel Jakšić. Pohvalio je rad Udruge i svih njenih članova koji sudjeluju na svim većim manifestacijama i obilježavanju obljetnica u organizaciji Grada Koprivnice.

Skupštini su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, voditeljica Područnog odjela Koprivnica, Ministarstva hrvatskih branitelja Tatjana Mihaldinec, predsjednik Odbora za branitelje Grada Koprivnice Ivica Jurenec i  tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnica Koprivničko-križevačke županije Damir Vuković.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice