Izabrano novo vodstvo Hrvatskog planinarskog društva “Bilo” Koprivnica


Objavljeno: 10.03.2018 — Pregledano: 14 puta

U petak 9. ožujka održana je Izborna skupština Hrvatskog planinarskog društva „Bilo“ Koprivnica. Tom prilikom mnogobrojnim članovima predstavljeno je izvješća o radu te financijsko izvješće za 2017. godinu. Također predložen je plan rada zajedno s financijskom konstrukcijom za 2018. godinu. Ispred Grada Koprivnice skupštini je prisustvovala Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

Čestitam vam i zahvaljujem na svemu što činite za grad Koprivnicu i Koprivničance. Samom svojom djelatnošću, kroz rad svog Društva omogućujete građanima da se bave onim što vole, da kvalitetno provode slobodno vrijeme, da kvalitetnije žive – članovima je poručila Melita Samoborec.

Na skupštini je izabrano novo članstvo u tijela Društva. Novi članovi Izvršnog odbora su Ivica Kušek (predsjednik), Jadranka Čiček, Martina Horvat, Ksenija Kresl, Zoran Švenda, Tamara Telic, Tomislav Đuranek, Boris Majerus Jadranko Vlahinja, Dijana Jakopanec i Miroslav Aleksa. U Nadzorni odbor izabrani su Ivana Kolar, Neven Magdić i Marica Filipić, dok su za članove Suda časti izabrani Vlado Votuc, Zvonko Polak i Božica Salajec.

Na sam Dan žena 8. ožujka prije 90 godina HPD “Bilo” je osnovano. Svake godine u prosjeku Društvo bilježi oko 350 članova.

Ove godine članstvo je već za sada obnovilo 300 članova tako da očekujemo da bi do kraja godine ta brojka mogla biti i 400. Planova je puno, svake godine imamo oko 50 izleta. Redovno imamo i akcije, trenutno uređujemo dvije planinarske kuće. Jedna od prvih aktivnosti na redu je književno planinarskog veće – rekao je Ivica Kušek, predsjednik Društva.