HR EN

Grad Koprivnica

Inicijativa “Podravski ceker” u sklopu “Ljeta na Zrinskom”

Inicijativa „Podravski ceker“ koju su tijekom mjeseca svibnja pokrenuli Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac, kao podršku svim našim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima, danas će ponovno zaživjeti u sklopu „Ljeta na Zrinskom“.

U samome središtu grada na prekrasnoj šetnici naslonjenoj na zeleni park, svoje će proizvode i usluge ponuditi 21 izlagač. Smješteni u prigodnim drvenim kućicama, izlagači će nuditi sireve, med i proizvode od meda, prirodne sokove, voćna vina i likere, voće i povrće, voćne salate, razne rukotvorine od drva i papira, tkane ručne radove i cekere, proizvode od kože, slike i skulpture naive.

„Podravski ceker“ svoje će lokalno bogatstvo nuditi građanima od utorka do subote u vremenu od 18 do 22 te subotom i ponedjeljkom u dodatnom terminu od 9 do 12 sati.

Iskoristite priliku napuniti svoj ceker podravskim, domaćim i svježim proizvodima od četvrtka 16. srpnja do petka 14. kolovoza 2020. godine.

Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac omogućili su besplatno izlaganje i prodaju proizvoda svim sudionicima inicijative „Podravski ceker“.

„Podravski ceker“ izlagači:

Horizont, Ember, OPG Hrženjak, Udruga hlebinskih slikara i kipara naive, Špičko, OPG Mazuh, Obrt stari zanati, Udruga Anno Domini – Marijana Abram i Blaž Hemetek, Moby Dick, Imanje Kapronca, Josipa 2, OPG Friščić, Udruga umirovljenika – Kadić/Majhen, OPG Medno, Domaća radinost „Baka i Mama“, OPG Sirovec, OPG Kranjec, Udruga Poklonček, OPG Fonjak, Movie Corn

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice