HR EN

Grad Koprivnica

IMPOK 2021

IMPOK okupio koprivničke obrtnike

Danas 8. listopada je na Tarašćicama u parku kod zgrade Udruženja obrtnika Koprivnica otvoren obrtničko-gospodarski sajam IMPOK (Imenik male privrede općine Koprivnica). Prvi IMPOK u Koprivnici je održan davne 1984. godine te je bio među prvim takvim sajmovima u Hrvatskoj. Nažalost, od prvog pa do ovog, drugog IMPOK-a prošlo je punih 37 godina.

Otvorenju sajma ispred Grada Koprivnice prisustvovali su Mišel Jakšić, gradonačelnik i Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

Gradonačelnik Jakšić je obišao sve izlagače te im zaželio mnogo sreće na sajmu, ali i u svakodnevnom poslovanju. Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, ispred Grada je preuzela Zahvalnicu za pomoći u organizaciji sajma.

Svečanosti otvorenja prisustvovali su i Ratimir Ljubić, zamjenik župana; Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca; Aldijana Matić Horvat, direktorica Entera Koprivnica; Irena Kovačić, predsjednica županijske Obrtničke komore te mnogobrojni koprivnički obrtnici.

Ovogodišnji IMPOK je humanitarnog karaktera. Naime, u suradnji s Obrtničkom školom Koprivnica u subotu 9. listopada organizirana će biti humanitarna prodaja hrane. Donacije su namijenjene kolegama obrtnicima stradalima u potresu na Baniji. U tu svrhu ide i prihod od tombole za koju su proizvode donirali obrtnici.

Organizator sajma je Udruženje obrtnika Koprivnica iz kojeg su poručili da je epidemija ugrozila brojne obrtnike, a organizacija sajmova je skupa i riskantna, no upravo ovakvi sajmovi prilika su za sve domaće i vrijedne obrtnike.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice