HR EN

Grad Koprivnica

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija dolazi u Koprivnicu

Grad Koprivnica i Hrvatski rukometni savez dogovorili su domaćinstvo za odigravanje kvalifikacijske utakmice Hrvatske ženske rukometne reprezentacije za odlazak na Women’s EHF EURO 2024. Najbolje hrvatske rukometašice će u nedjelju, 3. ožujka od 17 sati u Školsko sportskoj dvorani „Josip Samaržija – Bepo“ igrati protiv rukometašica Rumunjske.

Vrijeme brzo leti. Jedno veliko natjecanje rukometašica tek što je završeno, a slijedi borba za drugo. Krajem veljače i početkom ožujka rukometašice čeka nastavak kvalifikacija za EHF EURO 2024. godine koje zajednički organiziraju Mađarska, Austrija i Švicarska.  

Nakon dva odigrana kola, Hrvatska i Rumunjska imaju maksimalni učinak. U dva međusobna susreta koji slijede, uz dužno poštovanje ekipama Bosne i Hercegovine i Grčke, vjerojatno se odlučuje o tome tko će biti broj jedan u skupini i imati nešto povoljniji ždrijeb.   

Prvi susret na rasporedu je 28. veljače u rumunjskoj Bistriti. Četiri dana poslije na rasporedu je uzvratni susret. Taj dvoboj igra se u Koprivnici. Ulaznice za tu utakmicu puštaju se u prodaju 14. veljače 2024. godine i koštaju simboličnih 7 eura. Naše rukometašice uvijek su bile sjajno primljene i podržane u gradu rukometa i nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Da biste bili dio tog spektakla i podržali Teu Pijević, Ćamilu Mičijević, Valentinu Blažević, Katarinu Ježić, Saru Šenvald, Nikolinu Zadravec i ostale naše „Kraljice šoka“, požurite i od od osigurajte ulaznice putem sljedeće poveznice: www.ulaznice.hr  

Izvor: hrs.hr

Foto: Kolektiff/Jozo Čabraja

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice