HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelniku Jakšiću gimnazijalci predstavili istraživanja u vezi električnih vozila

Gradonačelnik Mišel Jakšić danas je u prostoru Gradske uprave ugostio trojicu maturanata koprivničke Gimnazije „Fan Galović“ Vjekoslava Evačića, Davida Petiku i Josipa Mikulića te ravnatelja Vjekoslava Robotića. Naime, ovaj je trojac tijekom mjeseca listopada sudjelovao na Quadruple Helix radionici, koja je održana upravo u koprivničkoj Gimnaziji, pri čemu su imali najbolju prezentaciju na temu analize isplativosti zamjene konvencionalnog vozila onim električnim. Gradonačelniku Jakšiću imali su prilike prezentirati prednosti i nedostatke električnih vozila koje su dobili tijekom provedenih istraživanja, kao i same isplativosti kupovine ovakvih vozila. Uz razmjenu zanimljivih i korisnih informacija s obje strane, gradonačelnik Jakšić je izrazio zadovoljstvo što naš grad ima veliki potencijal, upravo u mladim i kvalitetnim ljudima koji svojim učenjem i praktičnim radom doprinose razvijanju novih ideja, a samim time u budućnosti i njihovoj konkretnoj provedbi.

Uz gradonačelnika Jakšića, prijemu su nazočili pročelnik Dario Jembrek, viša stručna suradnica za europske poslove i društveno-turističke projekte Gordana Biondić i Zvonimir Perko uime REA Sjever.

Inače, Quadruple Helix radionica održana je u okviru projekta Green Aura u zajedničkoj suradnji Grada Koprivnice i REA Sjever, a koji je financiran u okviru Interreg V-A programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice