HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik sa suradnicima održao sastanak s direktoricom Europske banke za obnovu i razvoj

U radnom posjetu Koprivnici, u srijedu 10. ožujka, boravila je direktorica Europske banke za obnovu i razvoj za Hrvatsku gđa Victoria Zinchuk. Direktoricu EBRD-a za Hrvatsku najviše su zanimale teme projekta izgradnje zgrade gimnazije i sportske dvorane po modelu javno-privatnog partnerstva, financiranje drugih gradskih projekata i budući planovi.

Grad Koprivnica poznat je kao jedan od prvih gradova u Hrvatskoj koji je uspješno proveo projekt izgradnje školske zgrade i sportske dvorane po modelu JPP-a u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, a ove godine je 15 godina od potpisivanja ugovora o izgradnji i početku radova. Arhitektonsko rješenje Studija UP višestruko je nagrađivano u godinama nakon izgradnje, dok su same zgrada škole i sportske dvorane podigli kvalitetu srednjoškolskog obrazovanja i sporta ne samo u Koprivnici, već u cijeloj županiji.

Na sastanku su uz gradonačelnika Mišela Jakšića sudjelovali Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, Jasna Markušić, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje i Zdravko Punčikar, pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske projekte.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice