HR EN

Grad Koprivnica

Prijem AK Koprivnica štafeta

Gradonačelnik održao prijem za državne prvake u mješovitoj štafeti

Danas, 27. svibnja gradonačelnik Mišel Jakšić održao je prijem za članove Atletskog kluba Koprivnica, državne prvake u mješovitoj štafeti 4×60 metara. Riječ je o mlađim kadetkinjama i mlađim kadetima Ivani Cenko, Luki Kvaterniku, Lukasu Petriću, Luki Koloniću i Dori Lovrinović. Prijemu su prisustvovali i treneri Tihomir Bebek i Dalibor Kiš.

Rezultati koje postižete u svom Atletskom klubu doista su nam svima na ponos. Zahvaljujući svima vama pokazujemo zašto je Koprivnica grad sporta i drago mi je da se atletika, kao kraljica sportova, opet vratila na velika vrata i s organizacijom polumaratona i s vašim rezultatima koje ostvarujete na natjecanjima. Želimo da vas čuva zdravlje i sreća te da i dalje ostanete toliko dobri – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić te napomenuo kako su u planu i određeni projekti vezani uz rad Atletskog kluba.

Prvenstvo Hrvatske u štafetama održano je u subotu 22. svibnja u Zagrebu, a dojmove su prilikom prijema dočarali mladi atletičari.

Konkurencija je bila jaka, sudjelovalo je oko 18 klubova. Nije bilo jednostavno, treniramo dugo za to i bili smo pripremljeni – rekao je Luka Kvaternik te se gradonačelniku zahvalio na prijemu.

Posebno ponosni na mlade državne prvake su treneri.

Računali smo potajno na medalju i eto ostvarilo se to što smo si željeli i za što smo marljivo trenirali. Radi se o brzoj disciplini gdje se u nijednom koraku ne smije napraviti pogreška – kazao je trener Tihomir Bebek.

Iz Atletskog kluba Koprivnica na prvenstvu su sudjelovale ekipe u više kategorija. Naime, još su nastupile i mješovita štafeta mlađih kadeta i mlađih kadetkinja na 4×200 m u sastavu Melani Vrbnjak, Tia Požgaj, Luka Kolonić i Luka Kvaternik koja je osvojila 11. mjesto i štafeta mlađih kadetkinja na 100-200-300-400 metara u sastavu Zara Rupčić, Melani Vrbnjak, Ivana Cenko i Dora Lovrinović koja je osvojila 12. mjesto.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice