HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Mišel Jakšić uputio čestitke povodom Međunarodnog dana žena na skupštini DVD-a i Udruge žena Bakovčica u Štaglincu

U Društvenom domu u Štaglincu jučer je održana godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva i Udruge žena Bakovčica. Bila je to prilika da se predstave sve aktivnosti provedene u 2019. godini, ali i najave planirane u 2020. godini. Predsjednica Udruge žena Draženka Gačan posebno je istaknula sudjelovanje u manifestacijama Podravski motivi i Renesansi festival te je istaknula važnost očuvanja tradicije  „Čehanje perja“ kroz predstavu koju održavaju tijekom godine. Novo izabrani predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bakovčica Bojan Gačan, predstavio je financijske i programske planove za 2020. godinu koji su od članstva i jednoglasno prihvaćeni. Tijekom skupštine podijeljena su i Uvjerenja za ispitanog vatrogasca.

U ime Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je iskoristio priliku da svim članicama Udruge žena Bakovčica i vatrogaskinjama DVD-a Bakovčica čestita Međunarodni dan žena.

„Vaša borba, ustrajnost, briga o obitelji i bližnjima, posvećenost poslu. Neka sve to ne bude mrtvo slovo na papiru. Svaka žena valjda najbolje zna o sebi sama brinuti i donositi odluke koje su za nju najbolje. Ne treba njoj nitko reći ili napisati kako i što da radi, kako da se ponaša, kako da živi svoj život. Ona najbolje zna.Od sveg srca želim vam sve najbolje povodom Dana žena“.

Okupljenima su se obratili i potpredsjednica MO Bakovčica Mirjana Sočev, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Hrvoje Blažeković.

foto: Grad Koprivnica, Valentino Štefanek, Marko Posavec

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice