HR EN

Grad Koprivnica

Dan općine Drnje

Gradonačelnik Mišel Jakšić prisustvovao obilježavanju Dana općine Drnje

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen je Dan općine Drnje. Svečanosti je ispred Grada Koprivnice prisustvovao gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić, dok je ispred Koprivničko-križevačke županije prisutan bio župan Daro Koren.

Bila je to prilika da se istaknu svi realizirani projekti, ali i planovi za buduće razdoblje u općini Drnje.

Načelnik općine Petar Dombaj istaknuo je kako je 2022. godina investicijski bila jedna od najaktivnijih. Kao najvažnije projekte istaknuo je Aglomeraciju, izgradnju pješačke staze te proširenje dječjeg vrtića. Također, istaknuo je projekte koji će se realizirati u narednom periodu, a neki od njih su nastavak izgradnje pješačke staze te izgradnja vatrogasnog doma.

Načelnik Dombaj posebno je zadovoljan gospodarskim aktivnostima u općini koje smatra najvažnijima u daljnjem razvoju općine.

Župan Darko Koren, istaknuo je da županija i općina Drnje puno surađuju te ih povezuju mnogi zajednički projekti.

Gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić istaknuo je kako bez kooperativnosti, operativnosti ali i onog najvažnijeg – srca ne bi imali rezultate koje općina ima. Istaknuo je kako vodstvo općine može biti ponosno na realizirane projekte. Čestitao je svim mještanima općine Drnje njihov dan i zaželio mnogo uspješnih projekata.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice