HR EN

Grad Koprivnica

Druga koordinacija Vijeća mjesnih odbora

Gradonačelnik Mišel Jakšić održao drugi koordinacijski sastanak s predstavnicima mjesnih odbora

U Gradskoj vijećnici, u petak 15. studenoga 2019. godine, održan je drugi koordinacijski sastanak s predstavnicima mjesnih odbora grada Koprivnice, kojima je tom prigodom predstavljen planirani Proračun za 2020. godinu.

Najvažnije projekte po mjesnim odborima koji su planirani u Proračunu Grada Koprivnice za 2020. godinu predstavio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Naglasak je stavljen na projekte gradnje objekata i komunalne infrastrukture, nogostupa, biciklističkih staza, nerazvrstanih cesta, javne rasvjete kao i rekonstrukciju postojeće infrastrukture u nadolazećoj godini.

Gradonačelnik je također predstavnicima mjesnih odbora predstavio i ono što je u planu  Aglomeracije Koprivnica, što se tiče izgradnje novih kanalizacijskih i vodovodnih mreža, ali i što se tiče rekonstrukcije postojećih.

– Krajem studenoga očekujemo potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 283 milijuna kuna, do kraja godine ili početkom druge godine idu tenderi, a nakon toga radovi. Naš plan, kao Gradske uprave i Koprivničkih voda, je da prva na red  dolaze područja gdje nemamo komunalnu infrastrukturu, a tamo gdje ima komunalne infrastrukture, gdje treba nešto rekonstruirati idemo od onih točaka koje su najproblematičnije prema onim koje su manje problematične. – istaknuo je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Sastanku su prisustvovali još i  zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnice Ana Mlinarić, Dubravka Kardaš i Jasna Golubić, pročelnici Dario Jembrek i Tomislav Golubić, voditeljica Odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol  i komunalni redar Ivan Mikor. Ispred gradskih poduzeća sudjelovali su predsjednica Uprave Komunalac Nataša Tetec  zajedno sa članovima Uprave Dubravkom Horvat i Goranom Međurečanom i članica Uprave Koprivničkih voda Sandra Sinjeri.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice