HR EN

Grad Koprivnica

Podjela ugovora kultura

Gradonačelnik Jakšić uručio ugovore samostalnim umjetnicima i predstavnicima udruga

Danas, 21. lipnja gradonačelnik Mišel Jakšić je predstavnicima udruga i samostalnim umjetnicima uručio ugovore o sufinanciranju njihovih aktivnosti.

Umjetnicima odobreno je 100 tisuća kuna za 23 programa/projekata ukupno 18 prijavitelja. Sredstva su namijenjena  za glazbenu, književnu, nakladničku, likovnu, filmsku i video djelatnost. Također, podijeljeni su i ugovori za sufinanciranje festivala i manifestacija u organizaciji udruga građana u 2021. godini. Odobreno je 246 tisuća kuna za provedbu pet festivala i šest manifestacija.

Drago mi je da se imamo priliku okupiti danas jer to znači da ćemo puno programa i projekata ove godine realizirati. Puno nam znače svi vaši programi, jer kao što često znam isticati, grad nisu samo zgrade i prometnice, već grad su ljudi i sve ono što smo spremni učiniti jedni za druge – istaknuo je gradonačelnik Mišel Jakšić te napomenuo kako ga vesele svi programi koji će se realizirati.

Ispred udruga i samostalnih umjetnika okupljenima se obratila Helena Hrašćanec iz Jazz kluba Koprivnica.

Zahvaljujem Gradu Koprivnici na dosadašnjoj odličnoj suradnji koju ima s udrugama i samostalnim umjetnicama. Veseli nas što ove godine imamo priliku nastaviti s radom i provedbom svojih programa. Mi u Jazz klubu danas imamo prvi koncert i ovom prilikom najavljujem ovogodišnji Fest Jazza koji će se održati od 9. do 10. srpnja na središnjem gradskom trgu – rekla je Helena Hrašćanec te istaknula kako se nada da će građanima osigurati odličnu manifestaciju.

Ispred Grada Koprivnice podjeli ugovora su prisustvovali zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te pročelnici Dario Jembrek i Ana Mlinarić.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice