HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić: “U budućnosti ćemo dizati, a ne rezati sredstva onima koji su se iskazali tijekom pandemije COVID-19”

Najstarije stožerno Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnica, održalo je danas u svojim prostorima 146. izvještajnu godišnju skupštinu pod predsjedanjem predsjednika društva Nikole Sočeva, zapovjednika društva Danijela Matijakovića i voditelja radnog predsjedništva Danijela Topalovića.

Podnesena su izvješća o radu za proteklu 2019. godinu, kao i plan rada za tekuću 2020. godinu koja su jednoglasno prihvaćena. Podneseno je i financijsko izvješće za prošlu 2019. godinu te je predstavljen financijski plan i rebalans istog a za 2020. godinu, koji je nakon glasovanja i jednoglasno prihvaćen.

Skupštini su uz mnogobrojne članove i prijatelje društva te pobratimskih društava iz Aljmaša i slovenskih Domžala, prisustvovali predsjednik VZG-a Koprivnica Ivan Golubić, zapovjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković, vatrogasni inspektor Koprivničko-križevačke županije Stjepan Lončar i u ime Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić, koji se s nekoliko riječi obratio prisutnima.

„Kad je jedan DVD najstariji na području grada i županije, kad je stožeran, kad su sjedišta VZG-a i JVP-a u prostorima tog društva, tada nam nije potrebno izvješće da shvatimo koliki značaj imaju ti ljudi i njihov svakodnevni trud i rad za vatrogastvo i naš grad. Izuzetno sam sretan i ponosan što naš najstariji stožerni DVD iz godine u godinu ima sve više mlađih članova, a to znači da se ne moramo brinuti za budućnost vatrogastva na području grada Koprivnice“, kazao je u svom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić, napomenuvši kako će Grad Koprivnica u budućnosti dizati, a ne rezati sredstva onima koji su se iskazali tijekom situacije s pandemijom COVID-19.

Na svečanoj skupštini uručena su priznanja i odlikovanja zaslužnim članovima te je održan i prijem novih članova u društvo.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice