HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić sudjelovao na Večernjakovoj konferenciji “Hrvatska kakvu trebamo”

U Podravkinom restoranu Štagelj danas je u organizaciji Večernjeg lista održana tematska konferencija „Hrvatska kakvu trebamo – ekonomska politika u funkciji podizanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva“.

Na konferenciji je sudjelovao i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković kojeg su dočekali predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić, župan Darko Koren i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Uz predsjednika Vlade Plenkovića bili su i potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Uime Grada Koprivnica, uz gradonačelnika Jakšića, konferenciji su prisustvovali i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnici Zdravko Punčikar, Tomislav Golubić i Dario Jembrek.

Konferencija se održala u suradnji s Podravkom, koja je i ove godine kao domaćin prepoznala važnost široke rasprave o budućnosti domaćeg gospodarstva te je kao najveća domaća prehrambeno-prerađivačka industrija ponovno omogućila da se razvojne prilike koje donosi post-covid razdoblje istraže i valoriziraju u industrijskom i proizvodnom okruženju  Podravke. Sve s ciljem stvaranja poticajnijeg poduzetničkog okruženja, podizanja razine konkurentnosti hrvatskog gospodarstva i stvaranja temelja održivom i čvrstom gospodarskom rastu.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice