HR EN

Grad Koprivnica

Ženski nogometni klub Koprivnica - godišnje druženje

Gradonačelnik Jakšić sudjelovao na godišnjem druženju članova ŽNK Koprivnica

Članovi i prijatelji Ženskog nogometnog kluba Koprivnica druženjem u lovačkom domu u Koprivničkim Bregima proslavili su kraj još jedne uspješne sezone. Na samom početku okupljenima se obratila Nikolina Notersberg, predsjednica Ženskog nogometnog kluba Koprivnica. Istaknula je kako Klub od prošle godine ima 37 članova više, što je zasigurno i jedan od pokazatelja uspješnog rada. Zahvalila se svima na radu i odricanju, a posebno svojoj obitelji koja je uvijek uz nju.

Ispred Grada Koprivnice druženju je prisustvovao Mišel Jakšić, gradonačelnik. On je također pohvalio rad svih u Klubu te kazao kako je siguran da je ovo tek početak uspješne sportske priče.

Postigli ste divne rezultate i čestitam vam od srca. Sretan sam kad vidim koliko radite, koliko srca dajte za svoj Klub, a to se i vidi na rezultatima. Grad će uvijek biti uz vas – poručio je Mišel Jakšić, gradonačelnik.

Druženje je bila i prilika da se zaslužnima podjele zahvalnice za doprinos u radu Kluba.

Prilikom preuzimanja zahvalnica okupljenima su se obratili i treneri te kapetanice. Oni su istaknuli kako će u idućoj sezoni raditi još više te očekuju još bolje rezultate.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice