HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima tradicionalno obišao koprivničke dječje vrtiće

Već tradicionalno tjedan dana nakon početka nove školske godine, gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec, pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek obišli su Dječji vrtić Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“, centralni objekt Dječjeg vrtića „Tratinčica“, Dječji vrtić „Svetog Josipa“, Dječji vrtić „Smiješak“ i Dječji vrtić „Igra“.

Moram reći da svi naši vrtići rade stvarno jako dobar posao i izuzetno smo ponosni na njihove rezultate i na sve ono što čine za naše najmlađe jer u njima i leži budućnost našeg grada. Veseli me da zbog njih imamo visoki vrtićki standard i da imamo najnižu cijenu vrtića za roditelje u Koprivničko-križevačkoj županiji te jednu od najnižih cijena u Republici Hrvatskoj. Pri obilasku vrtića prošli kroz neke teme koje se tiču samog ulaganja u objekte i nabavku didaktičke opreme i igračaka. Isto tako razgovarali smo o novim mogućnostima sufinanciranja kako bi našim ravnateljicama vrtića olakšali posao i digli ga na još veći nivo“,  izjavio je gradonačelnik Mišel Jakšić nakon obilaska Dječjeg vrtića „Igra“.

Na pitanje o sufinanciranju smještaja djece kod dadilja, gradonačelnik Jakšić je izrazio zadovoljstvo sa suradnjom.

„Najbolje u prilog tome govori podatak da je grad Koprivnica po sufinanciranju dadilja prvi grad u Hrvatskoj odmah iza grada Zagreba, ali sa Zagrebom se po broju djece ne možemo mjeriti ni mi niti bilo koji drugi grad u Hrvatskoj“, dodao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy