Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima tradicionalno obišao koprivničke dječje vrtiće


Objavljeno: 16.09.2019 — Pregledano: 415 puta

Već tradicionalno tjedan dana nakon početka nove školske godine, gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec, pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek obišli su Dječji vrtić Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“, centralni objekt Dječjeg vrtića „Tratinčica“, Dječji vrtić „Svetog Josipa“, Dječji vrtić „Smiješak“ i Dječji vrtić „Igra“.

Moram reći da svi naši vrtići rade stvarno jako dobar posao i izuzetno smo ponosni na njihove rezultate i na sve ono što čine za naše najmlađe jer u njima i leži budućnost našeg grada. Veseli me da zbog njih imamo visoki vrtićki standard i da imamo najnižu cijenu vrtića za roditelje u Koprivničko-križevačkoj županiji te jednu od najnižih cijena u Republici Hrvatskoj. Pri obilasku vrtića prošli kroz neke teme koje se tiču samog ulaganja u objekte i nabavku didaktičke opreme i igračaka. Isto tako razgovarali smo o novim mogućnostima sufinanciranja kako bi našim ravnateljicama vrtića olakšali posao i digli ga na još veći nivo“,  izjavio je gradonačelnik Mišel Jakšić nakon obilaska Dječjeg vrtića „Igra“.

Na pitanje o sufinanciranju smještaja djece kod dadilja, gradonačelnik Jakšić je izrazio zadovoljstvo sa suradnjom.

„Najbolje u prilog tome govori podatak da je grad Koprivnica po sufinanciranju dadilja prvi grad u Hrvatskoj odmah iza grada Zagreba, ali sa Zagrebom se po broju djece ne možemo mjeriti ni mi niti bilo koji drugi grad u Hrvatskoj“, dodao je gradonačelnik Mišel Jakšić.