HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao radove u Ulici Močilski odvojak I

Radove vrijedne 1,7 milijuna kuna s PDV-om  na izgradnji prometnice u Ulici Močilski odvojak I u Koprivnici, danas je obišao gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem i višim stručnim suradnikom za građenje Dejanom Mihalecom.

„Plan ove Gradske uprave je jednak razvoj svih dijelova grada. Ovime to pokazujemo i jako se veselimo investiciji u ovoj ulici jer smo kod pojačanih oborina uvijek imali pritužbe da dolazi do oštećenja ceste. Ovom investicijom rješavamo oborinsku odvodnju i samo asfaltiranje prometnice. Dobili smo jako puno pozitivnih komentara od mještana, što znači da se zaista radi o dobrom projektu“, rekao je gradonačelnik Jakšić prilikom obilaska radova.

Radi se o rekonstrukciji prometnice s odvojkom u dužini oko 430 metara i širine 4,50 metara. Uz prometnicu je prethodno izgrađena oborinska kanalizacija na koju se prometnica spaja kanalicama i slivnicima.

Projekt je financiran sredstvima iz gradskog proračuna, izvođač radova je Zajednica ponuditelja PZC Varaždin d.d. i Koming d.o.o. Koprivnica, a očekivano vrijeme trajanja svih radova je 120 dana.

Tijekom izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa. Zatvoren je sav promet osim za potrebe stanara. Preporučeni obilazni pravac je preko Marijanske ulice.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice