HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao radove u Osnovnoj školi “Braća Radić”

Koprivničke škole spremne su za početak drugog polugodišta. Zimski praznici i ovoga puta iskorišteni su za dodatna materijalna ulaganja u opremu, ali i infrastrukturu zgrada.

Danas, 15. siječnja gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić u pratnji ravnatelja Kreše Grgca obišli su radove u Osnovnoj školi “Braća Radić”.

Riječ je o radovima vrijednima 354 tisuće kuna.

Nakon ulaganja od 10 milijuna kuna u energetsku obnovu Osnovne škole “Braća Radić”, nastavljamo s ulaganjima. U ovom zimskom periodu u školi su obavljeni soboslikarski radovi, zatim brušenje i zamjena parketa, odrađena je sanacija vodovodnih instalacija u zbornici premetne nastave, a odrađeno je i veliko ulaganje u sportsku dvoranu koja će dobiti novi izgled na veliko veselje svih onih koji ju koriste. Drago mi je da opet radimo nove velike iskorake za život naših učenica i učenika – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Osim u zimskom periodu dio radova odrađen je i ranije, a riječ je o radovima na završnom sloju zida kod učionica razredne nastave, odrađena je sanacija krovišta garaže, zatim sanacija oštećene panelne ograde te složena nadstrešnica za bicikle.

Prilikom obilaska predstavljana je i najnovija informatička oprema koju su škole dobile kroz projekt Knowledge Well.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice