HR EN

Grad Koprivnica

Obilazak radova Aglomeracija Đelekovec

Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao radove na Aglomeraciji u općini Đelekovec

Gradonačelnika Mišel Jakšić danas 19. kolovoza je sa suradnicima obišao radove projekta Aglomeracije koji se provode na području općine Đelekovec. Prije samog obilaska radova odrađen je radni sastanak s načelnicom općine Larom Samošćanec na kojem su uz gradonačelnika Jakšića prisustvovali zamjenica direktora Koprivničkih voda Sandra Sinjeri, pročelnik Tomislav Golubić i voditelj projekta Krešimir Ujlaki.

Na sastanku su predstavnici Koprivničkih voda okupljene informirali o tome u kojoj je fazi projekt i koji se sve radovi izvode.

Do sada se o Aglomeraciji puno pričalo, a sad su započeli i radovi te mi je jako drago zbog toga. Zadovoljni smo što Koprivničke vode imaju mogućnost provoditi tako veliki projekt koji će podići standard života. Trenutno se na području općine Đelekovec radi u jednoj ulici. Veći tempo rada očekuje se uskoro jer će se povećati i broj ekipa na terenu – kazala je zamjenica direktora Koprivničkih voda Sandra Sinjeri te naglasila da će se napraviti infrastruktura za oko 300 priključaka na odvodnju.

Projekt Aglomeracije u Đelekovcu vrijedan je 25,5 milijuna  kuna. Istim je predviđeno postavljanje šest crpnih stanica te tlačnih i gravitacijskih cjevovoda ukupne dužine 12 kilometara.

Ja sam zadovoljna tempom kojim se radovi odvijaju, u manje od dva mjeseca završena je jedna cijela ulica. Puno nam znači ova Aglomeracija jer znači da ćemo biti korak bliže suvremenom svijetu i mislim da će ljudima ovo olakšati život u velikoj mjeri – kazala je načelnica Lara Samošćanec.

Radovima je zadovoljan i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Radi se o 12 kilometara nove kanalizacijske mreže kao i šest crpnih stanica i zadovoljan sam jer ovim projektom pojačavamo infrastrukturu u našim općinama, omogućavamo ljudima da ostanu živjeti u svom kraju, ali i pokazujemo koliko je važno da se cijeli kraj ravnomjerno i snažno razvija. Također, ovime pokazujemo da naše Koprivničke vode imaju kapacitet nositi ovako veliku europsku investiciju – nakon obilaska kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice