HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao novu proizvodnu liniju kompanije Hartmann Hrvatska

U prostorijama kompanije Hartmann Hrvatska, vodećeg svjetskog proizvođača ambalaže od jaja od oblikovanih vlakana, održan je radni sastanak na kojem su uz domaćine Daria Šumigu, generalnog direktora Hartmann Hrvatska i Branimira Šveleca, direktora prodaje za JI Europu, sudjelovali Mišel Jakšić, koprivnički gradonačelnik, Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika i Zdravko Punčikar, pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove.

Razgovaralo se o izvrsnim poslovnim rezultatima koje je kompanija ostvarila unatoč pandemijskoj 2020. godini. Prilagodba tržištu i konstantna ulaganja u modernizaciju proizvodnog sustava te edukaciju svih zaposlenika, dovela su do pozitivnih rezultata koji se nastavljaju i u 2021. godini. Dobra je to vijest i za sam grad Koprivnicu jer se na taj način šalju pozitivni signali novim potencijalnim ulagačima za ulaganja u poslovne zone.

Bila je to prilika za gradonačelnika i suradnike da razgledaju novu, osmu po redu proizvodnu liniju koja je s radom započela u veljači 2021. godine, čime ukupni proizvodni kapacitet tvornice premašuje pola milijarde jedinica. Radi se o investiciji vrijednoj 40 milijuna kuna.

U tijeku je i 12 milijuna kuna vrijedna investicija modernizacije tehnologije lijepljenja etiketa na komercijalnu ambalažu instalacijom najmodernijih strojeva i uvođenje novih komercijalnih pakiranja u proizvodni i prodajni portfelj kompanije. Proizvodi će se plasirati na sva europska tržišta, uključivo i tržište JI Europe čija se prodaja vodi iz Koprivnice.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice