HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić prisustvovao svečanom otvorenju salona Mima u Koprivnici

Svečanim rezanjem vrpce danas je u Koprivnici u poslovnoj zoni Radnička otvoren novoizgrađeni salon namještaja Mima. Svečanosti otvorenja uz mnogobrojne goste i uzvanike, uime Grada Koprivnice prisustvovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Zahvaljujem se na početku koprivničkom timu Mima koji je svojim radom i dobrim rezultatima omogućio ovu veliku investiciju“, rekao je gradonačelnik Jakšić na početku pozdravnog govora te se nakon toga zahvalio vlasnicima i njihovoj tvrtki na prepoznavanju Koprivnice kao poželjnog grada za investiranje i svojeg partnera.

„Lijepo je čuti da je ovo nova Mima, sa novim dizajnom i koncepcijom pristupa prema kupcima. Kao gradonačelniku, izuzetno mi je drago čuti i vidjeti da je sve krenulo iz našeg grada. Ovaj kompleks daje jednu impozantnu sliku i nove obrise prilikom ulaska u Koprivnicu. Zbog toga vam još jednom hvala što ste nas prepoznali i svima skupa vam želim puno sreće u daljnjem radu“, poručio je gradonačelnik Jakšić.

Prigodnim riječima zahvale okupljenima su se obratili direktorica Mime Marina Marjanović, vlasnik kompanije Milenko Marjanović, župan Darko Koren i državna tajnica Nataša Mikuš Žigman.

Prilikom svečanosti otvorenja, prigodne Mima donacije u iznosu od 10 tisuća kuna uručene su Dječjem vrtiću „Tratinčica“, COOR-u Podravsko sunce i Udruzi za terapijsko jahanje „Osmijeh“.

Otvaranjem novouređenog salona u Koprivnici ova domaća kompanija obilježava novu stranicu u svojem razvoju koji je započeo 1991. godine u Puli s otvorenjem prve Mima poslovnice, noseći inicijale svojeg osnivača Milenka Marjanovića. Danas je tvrtka dostigla 185 zaposlenika, ima 10 prodajnih salona, vlastitu proizvodnju te je tijekom cijelog tog procesu ostala u stopostotnom hrvatskom vlasništvu.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice