HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić prisustvovao svečanoj sjednici povodom Dana Općine Peteranec

Povodom proslave dana Općine Peteranec i blagdana svetog Petra i Pavla, zaštitnika Župe Peteranec, danas je u prostoru Galerije Ivan Sabolić održana svečana sjednica.

Nakon nešto više od mjesec dana od kada je preuzeo dužnost načelnika Općine Peteranec, Ivan Derdić se zajedno sa svojim timom prihvatio rada na dobrobit sve tri sastavnice općine, Komatnice, Sigeca i Petaranca.

„Transparentnost, pravednost, napredak, dostupnost, stručnost i profesionalnost te svakako odgovornost, temeljna su načela kojima se vodimo i kojima ćemo se voditi pri obavljanju svih naših poslova“, rekao je načelnik Derdić. U svojem govoru je posebno istaknuo kako inspiraciju i motivaciju za rad pronalazi u mještanima, zajednici, radu udruga, klubova i kudova koji su bitan faktor za razvoj lokalne zajednice.

U ime Grada Koprivnice svečanoj sjednici je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Razvoj samog mjesta Peteranec i cijele općine, nije važan samo za njih same  već je važan i za Koprivnicu. Povezujemo se u jednu zdravu cjelinu koja će imati dodatni vjetar u leđa prilikom provedbe programa i projekta koji su od bitni za cijeli naš kraj. Mladom timu na čelu s načelnikom Ivanom želim zaista mnogo odlučnosti i hrabrosti u provođenju zacrtanih ideja kako bi stanovnicima Općine Peteranec uvjeti za život, rad i daljnji razvoj bili što kvalitetniji“, poručio je u svojem govoru gradonačelnik Jakšić.

Dodijeljena su i javna priznanja, a dobili su ih Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh, DVD Sigetec, DVD Peteranec, KUD Gruntovec, Kud Mudlin, Udruga Sigečko srce i Udruga žena Hrvatsko srce Peterane te posthumno priznanje Katica Erdec.

Svečanoj sjednici prisustvovali su brojni uzvanici i gosti, zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, predsjednica Uprave i članica Uprave Komunalca Nataša Tetec i Dubravka Horvat, ravnatelj Muzeja grada Koprivnice Robert Čimin i mnogi drugi.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice