HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić prisustvovao otvorenju 21. Stručnog skupa Hrvatskog društva operacijskih sestara

U organizaciji Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva, Hrvatskog društva operacijskih sestara i Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, u Svetom Martinu na Muri u tijeku je 21. Stručni skup Hrvatskog društva operacijskih sestara, kojemu je uime Grada Koprivnice prisustvovao saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Tema ovogodišnjeg Skupa je „Integracija medicinske sestre u operacijsko sestrinstvo“ kojom se žele prezentirati postojeća i nova znanja te usvajanje novosti iz područja perioperacijske skrbi.

„Lijepo je znati da i dalje u hrvatskom zdravstvu postoje volja, želja i ekipa koja je spremna surađivati, rasti i pratiti trendove jer svi znamo koliko napreduju nove tehnologije, koliko one novoga nose i koliko je potrebno vremena da im se svi prilagodite. Ova zadaća i uloga koju imate u hrvatskom zdravstvu je vjerojatno jedno od najtežih zanimanja koje čovjek može izabrati te vam zbog toga od sveg srca želim mnogo uspjeha u daljnjem radu“, rekao je između ostalog prilikom obraćanja gradonačelnik Jakšić.

U prigodnim govorima okupljenima su se obratili ravnatelj Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Mato Devčić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Ruža Evačić, tajnica Nacionalnog saveza sestrinstva Slavica Berić i predsjednik HDOS-a Marin Repustić, koji je ujedno i otvorio Stručni skup.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice